Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

CELOSTNO SVETOVANJE

Zdravje je naše največje bogastvo in nam ni kar naravno podarjeno. Za njega se moramo truditi dan za dnem, leto za letom. Žal pa se te resnice začnemo zavedati velikokrat šele, ko je že skoraj prepozno.

Vabljeni v studio Hollisana na osebno svetovanje, klepet ali posvet, da se bolje spoznava in skupaj najdeva najbolj optimalno rešitev vašega problema.

Velikokrat  pomaga že samo dober pogovor in pripravljenost nekoga, da ti iskreno prisluhne.

Svetovanje temelji na holističnem pristopu s ciljem ponovne vzpostavitve  ravnovesja telesa, uma in duha. Holistična medicina obravnava klienta celostno, saj smo ljudje veliko več kot le fizično telo in je zato ne zanimajo zgolj fizični simptomi, ki se kažejo navzven. Človek je v svoji osnovi energijsko bitje in je v nenehni povezanosti z ostalimi energijami, ki ga obdajajo v okolici. Kajti življenje je energija in energija je življenje!

»Zdravnik prihodnosti ne bo več dajal zdravil. Namesto tega bo s pacientom sodeloval pri pravilni izbiri hrane in ustrezni telesni vadbi. Iskal bo vzroke bolezni in preprečeval nastanek bolezni.«
Thomas A. Edison

Narava je tista, ki lahko človeku povrne porušeno ravnovesje in zdravje. Na nas samih je, da ji končno prisluhnemo. Prisluhnemo sebi in bioritmu svojega telesa, saj iz narave izhajamo, v naravo spadamo. Kakor v naravi, tako v nas!

Naše telo in um nenehno težita k ravnovesju oziroma iskanju homeostaze, saj imata naravno sposobnost, da se sama uravnavata. Ko je obremenjen en del celote, to posledično vpliva na vse ostale dele, ki se nahajajo v tem tokokrogu. Naše notranje čustveno stanje, predvsem dolgotrajno doživljanje negativnih čustev, ima prej ali slej vidne posledice na fizičnem telesu v obliki bolezni in telesne izčrpanosti. Že dr. Edward Bach je rekel: »Fizična bolezen se pojavi, ko oseba ne živi v sožitju s potrebami svoje duše in čustev!«

 

V studiu Hollisana skušamo z uporabo svetovanja, s kombinacijo sodobnih in starodavnih znanj tradicionalne kitajske medicine ter različnih naravnih tehnik in metod popeljati posameznika znova na pot optimalnega zdravja in dobrega počutja.

Vsak človek je individuum, svet zase, odvisno od okolja, v katerem živi, stila življenja, ki ga ima, prehranjevalnih navad, gibanja ipd. in ga kot takega moramo tudi obravnavati.

 

~ Vzemite si čas, pomislite nase, umirite svoj um in se ponovno povežite sami s seboj! ~

~ Dovoli svojemu telesu, da se znova regenerira na vseh nivojih! ~

 

Če si pripravljen/-a narediti določene spremembe v svojem življenju, vabljen/-a v studio Hollisana, kjer bova skupaj našla optimalno pot do rešitve tvojega problema.