Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža je učinkovita nega telesa, ki vpliva na odstranjevanje celulita. Le ta nastane v podkožju, ki ga sestavljajo kolagenska vlakna in maščobne celice, tovrstna masaža pa ga uspešno razbija. Pri večini žensk je problem celulit, ki nastane na zadnjici in na nogah, ki ga poslabšajo predvsem sedenje in nepravilna prehrana, kakor tudi ostala zdravstvena stanja povezane z zastajanjem tekočine v telesu.

Z masažo izboljšamo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, učvrstimo vezivno tkivo, pospešimo krvni in limfni obtok ter s tem pospešimo presnovo ter odvajanje strupenih snovi iz telesa. Pri masaži se uporablja tudi anticelulitno olje, ki s kombinacijo aktivnih naravnih učinkovin še dodatno pomaga pri odpravi celulita. Po tretmaju je naša koža bolj gladka, napeta in prožna.

Nemogoče pa je pričakovati, da bo celulit izginil kar preko noči, saj tudi ni mogel nastati le preko noči. Potrebno pa je tudi opozoriti, da so pri nekaterih strankah prvi tretmaji lahko tudi nekoliko boleči, v odvisnosti od stopnje celulita, ki ga ima stranka.

Pri masaži kombiniramo prijeme klasične anticelulitne ročne masaže, uporabo ventuz, uporabo valjčkov (maderoterapija) in limfno drenažo.

ANTICELULITNA MASAŽA  
Anticelulitna masaža - 30 min30 min30 €
Anticelulitna masaža - 45 min45 min45 €
Anticelulitna masaža - 60 min45 min55 €