Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

O meni

Kdo je pravzaprav Hollisana?

Sem Ines Matkovič. Velika ljubiteljica narave in naravnega zdravljenja. Rojena v mali vasici na obrobju Bele krajine. Otroštvo sem preživela na kmetiji, obdana s prečudovito naravo in pestrostjo živalskega sveta.

Od nekdaj sem se počutila močno povezana z naravo in vedno me je pot peljala v gozd, ki nas je obdajal naokoli. Gozd je moje zatočišče. Moj pobeg od ponorelega sveta. Mesto, kjer vsakič znova najdem stik sama s seboj. Verjamem v vsa bitja narave, ki ji pomagajo, da se odeva v vse te prečudovite barve, oblike in zvoke, ki na nas delujejo zdravilno, očiščevalno in spodbudno.

Vedno so me zanimale stvari, ki so izvirne, drugačne in nenavadne. Navdušuje me svet energij in prečudovitih vibracij. Človek je v svoji osnovi energijsko bitje in je v nenehni povezanosti z ostalimi energijami, ki ga obdajajo v okolici. Že Mali princ je rekel:
»Bistvo je očem nevidno. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.«

Sem vodnarka, vizionarka, šamanski otrok, stara duša, ki jo zanima mistika, okultizem, vsa mejna področja, raziskovanje človeškega telesa, vedenja in človeške duše.

Že dolgo skušam slediti tistemu, kar ima zame smisel in srce, tudi če je ta pot nekoliko daljša in včasih malo bolj boleča. A na koncu se vse to izplača, saj me je vsaka sleherna tako pozitivna kot negativna življenjska izkušnja izoblikovala v to kar sem danes tukaj in zdaj.

Trudim se pomagati ljudem in jim dajati navdih ter spodbudo, da pogledajo na sebe in katerokoli problemsko situacijo še iz drugega zornega kota. Da je naš svet lahko veliko lepši in boljši od tistega, ki ga realno zaznavamo. Če si le dopustimo to možnost, kajti ključ do rešitve se skriva samo in edino v nas.

Po svoji osnovni izobrazbi sem univ. dipl. psihologinja, v svojem srcu in duši pa zagotovo naturopatinja, terapevtka holistične medicine. In to je tudi osnova iz katere izhajam pri svojem delu. Tekom vseh teh let raziskovanja same sebe sem opravila veliko izobraževanj in delavnic, pridobila ogromno izkušenj in spoznala paleto izjemnih ljudi, ki so mi bili velika spodbuda in motivacija, da danes počnem to, kar počnem in to s srcem in velikim zadovoljstvom v duši.

Visoko razvita zahodna oz. uradna alopatska medicina nam daje ogromno neprecenljivega znanja in možnosti zdravljenja, vendar vse prevečkrat pozablja, da je človek celovito bitje, katerega meje segajo onkraj fizičnega telesa.

Bolezen ni nič drugega kot klic naše duše na pomoč, ker dolgo, resnično dolgo nismo upoštevali samega sebe in svojega bitja, ki domuje v srcu. Dejansko se ji moramo zahvaliti, da je prišla kot močno opozorilo, da nas prebudi iz zimskega spanja, ker očitno nekaj v svojem življenju nismo počeli čisto prav in ne stopamo po poti, ki nam je namenjena. Kajti ta pot ne boli, bolezen pa.

Moja vizija je, da vas usmerim, da se začnete zavedati, da se samozdravilne sposobnosti skrivajo v vsakem izmed vas, samemu sebi ste lahko najboljši zdravnik. Samo prebuditi in spomniti se morate teh dolgo pozabljenih resnic naših prednikov, ki so bili veliko bolj v stiku tako s svojim fizičnim kot tudi energetskim telesom.

Ne delam čudežev, čudeže delate vi sami že s tem, ko se začnete bolj zavedati sebe kot celote in začnete postavljali svoje življenje v bolj zdrave okvirje, ki so v skladu in harmoniji z vami in ritmom vašega celotnega bitja. Če lahko na tej poti kako pomagam, sem neizmerno vesela in sem opravila že pol svojega poslanstva.

Vse se zgodi z razlogom in vse se zgodi točno takrat, ko se mora. Tudi moja zgodba, ki jo pišem. Tudi moje poslanstvo.

Hvala ti, draga moja Duša, da si del te zgodbe.

Z vami in za vas!

Z ljubeznijo

Večna iskalka notranje resnice in dušnega miru

 

Ines Matkovič

»MOGOČE SE TI ZDIM SANJAČ,
A VEDI, DA NISEM EDINI!
UPAM, DA SE NAM KDAJ PRIDRUŽIŠ
IN SVET BO ZAŽIVEL KOT ENO!«
John Lennon