Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

MASAŽE

TERAPEVTSKA MASAŽA

Vas pogosto boli v križu in hrbtenici? Ste zakrčeni v ramenskem obroču in vratu? Imate probleme, ko se sklanjate naprej ali nazaj? Ne morete narediti počepa ali se dvigniti nazaj? Imate občutek težkih nog? Imate boleče sklepe in stopala?
VEČ

CELOSTNA MADEROTERAPIJA

Maderoterapija, sicer v svetu poznana kot »lesna terapija«, je vroči trend, ki pomaga pri oblikovanju telesa in odpravi celulita. Leseni pripomočki-valjčki naredijo terapijo 100% naravno in so izdelani posebej za zmanjšanje maščobnega tkiva, sprostitev utrujenih mišic ter odpravo celulita.
VEČ

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

Maderoterapija, sicer v svetu poznana kot »lesna terapija«, je vroči trend, ki pomaga pri oblikovanju telesa in odpravi celulita. Leseni pripomočki-valjčki naredijo terapijo 100% naravno in so izdelani posebej za zmanjšanje maščobnega tkiva, sprostitev utrujenih mišic ter odpravo celulita.
VEČ

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI

Masaža z vročimi kamni ali Hot Stone masaža je v zadnjem času postala zelo priljubljena oblika masaže na naših tleh. To je starodavna terapija, saj je blagodejno učinkovanje vročih kamnov poznano že tisoče let. Ljudje so jih zaradi posebne oddajne toplote uporabljali tako v zdravilne kot spiritualne namene. Znano je, da so že Maji govorili o tej tehniki masiranja, ki naj bi imela izjemne zdravilne učinke. Pri svojih ritualih in ceremonijah pa so jih uporabljali tudi Egipčani in Indijanci.
VEČ

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je manualna masažna tehnika, kjer z zaporednimi gibi stimuliramo krčenje limfnih žil in s tem pospešujemo limfni obtok. Masažo izvajamo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo.
VEČ

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna masaža je učinkovita nega telesa, ki vpliva na odstranjevanje celulita. Celulit je motnja v podkožju, ki jo sestavljajo kolagenska vlakna in maščobne celice, tovrstna masaža pa ga uspešno razbija. Pri večini žensk je problem celulit, ki nastane na zadnjici in na nogah, ki ga poslabšajo predvsem sedenje in nepravilna prehrana, kakor tudi ostala zdravstvena stanja povezane z zastajanjem tekočine v telesu.
VEČ

MASAŽA MAMI

Sodobne, emancipirane, delovno aktivne ženske in mame si zaslužijo razvajanje na vseh nivojih. V studiu Hollisana lahko izbiraš med široko paleto ponujenih tretmajev.

Pridi in si dovoli, da se vsaj za trenutek odmakneš od vsakodnevnih skrbi ter ta čas nameniš samo sebi. Prepusti se razvajanju telesa in duše, da boš lahko, napolnjena z energijo, stopila novim izzivom naproti.
VEČ

MASAŽA NOSEČKA

Masaža v času nosečnosti ima vrsto pozitivnih lastnosti in učinkov, tako na bodočo mamico kot na otročička, ki raste v njej. To je čas, ko se v telesu zgodi kopica sprememb (telesnih, čustvenih in energijskih), ki so sicer popolnoma naraven proces, vendar zagotovo vplivajo na notranje stanje (ne)ravnovesja. V času nosečnosti se zato nosečnicam priporoča njim prilagojeno masažo, saj preko nje krepimo povezanost s svojim otročkom in ublažimo marsikatero nosečniško težavo.
VEČ

MASAŽA GLAVE, OBRAZA IN DEKOLTEJA

Obraz predstavlja prvi stik s človekom in je zelo pomembne del neverbalne komunikacije, saj se na njem zrcalijo napetosti slehernega dneva, vse naše misli in čustva, ne da bi se tega sploh zavedali. V današnjem svetu, polnem lepotnih trendov in idealov, za boljši izgled vsi hitimo fitnes centre, treniramo vse možne mišice, na vseh možnih napravah, a hkrati pozabljamo, da imamo na obrazu okoli 40 mišic, ki so dokaj nedejavne v primerjavi z ostalimi deli telesa ter s starostjo izgubljajo svoj tonus in elastičnost.
VEČ

MASAŽA TELESA S KRISTALI

Pri masaži telesa s kristali združimo pozitivne učinke masaže na eni strani ter globoke energijske učinke kristalov na drugi strani. Na ta način lahko učinkoviteje lajšamo marsikatero težavo, saj hkrati vplivamo na oba nivoja (fizični in energijski), delujemo na vzroke oziroma morebitne blokade in ponovno vzpostavimo ravnovesje.
VEČ

MASAŽA TREBUHA

Masaža trebuha je vsestransko učinkovit tretma, saj deluje tako na fizičnem, miselnem, čustvenem in duhovnem nivoju. Posledično pomaga telesu vzpostaviti ponovno ravnovesje in harmonijo. Pospeši se pretok krvi in limfe ter vzpostavi pretočnost v medeničnem predelu in sosednjih organih.
VEČ