Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

LIMFNA MASAŽA

Limfna masaža je manualna drenažna tehnika, kjer z zaporednimi gibi stimuliramo krčenje limfnih žil in s tem pospešujemo limfni obtok. Masažo izvajamo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo.

Tehnika je nepogrešljiva pri vseh razstrupljevalnih in estetskih negah telesa, kozmetičnih postopkih, lažjih poškodbah, regeneraciji, izboljšanju splošnega počutja in za izboljšanje imunosti.

 

Primarno vplivamo na limfni sistem, ki je odgovoren za odnašanje odvečne vode, proteinov in nekoristnih snovi iz našega tkiva do krvnega obtoka in nadalje do izločal.

Sodobni način življenja povzroča velike obremenitve limfnega sistema zaradi prevelike količine toksinov ali nepravilne presnove le-teh. Vse to pa ima za posledico upočasnjeno delovanje limfnega sistema, metabolizma, zastajanje tekočine, večjo količino odpadnih snovi in manj energije.

 

Poleg drenažnega učinka s tehniko limfne drenaže izboljšamo telesno odpornost, delujemo antistresno in protibolečinsko. Predvsem pa je uporabna pri otekanju nog, rok in sklepov, ki predstavljajo velik problem današnjega časa.

 

Ročno limfno masažo uporabljamo tudi pri odstranjevanju celulita, saj dolgotrajno izboljša videz kože z odvajanjem odvečne vode iz telesa.

Pri masaži kombiniramo tehnike manualne limfne drenaže, suhega ščetkanja, ščetkanja z olji in maderoterapije.

LIMFNA DRENAŽA  
Limfna drenaža - 30 min30 min30 €
Limfna drenaža - 45 min45 min45 €