Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

»MAMI« TRETMA

Draga moja emancipirana ženska, nosečka, delovna mamica z enim, dvema ali celo tremi otroki!

Si utrujena, nenaspana, obremenjena v službi, skrbiš za gospodinjstvo, otroke in še kaj?

Sodoben svet zagotovo ne prizanaša ženski in vlogi matere v njej. Preobremenjena in razpeta si na tisoč in eno stran, na koncu vsakega dneva pa ti zmanjka časa zase. Služba, majhni otroci in premalo časa zase so zagotovo naporna kombinacija, ki mame na dolgi rok pogosto izmuči in jim pobere vso energijo. Začaran krog, iz katerega marsikatera mama včasih ne vidi izhoda, saj postaja kronično utrujena in zagrenjena, saj že dolgo ni bila v družbi drugih ljudi, razen mamic, ki tako kot ona potiskajo pred seboj vozičke s svojimi najmlajšimi. Včasih ima občutek, da se izgublja v svoji biti, sebe kot ženske pa ne spozna več.

Vsaka mama pa mora biti najprej nosečka, da je lahko sploh mama.

Čas, ko pod svojim srcem nosiš otroka, je najlepši in najbolj čaroben čas tvojega življenja. Bodoče mamice imajo zaradi nosečnosti pogosto težave s pomanjkanjem energije, bolečinami v hrbtnem delu, hormonskim neravnovesjem in otečenimi nogami. Z masažo za nosečnice lahko olajšamo in celo odpravimo marsikatero težavo. Z bitjecem, ki raste v tebi, si močno energetsko povezana. In če si srečna in pomirjena ti, je srečen in pomirjen tudi tvoj otrok.

Draga mama, materinstvo zagotovo zahteva svoj čas, energijo in razumevanje, vendar pa se zavedaj, da moraš v tej fazi razmišljati tudi o sebi in to celo še bolj kot takrat, ko tvojih otrok še ni bilo. Dovoli si vzeti čas zase! To je najboljša naložba za tvojo prihodnost, zdravje, zadovoljno partnerstvo in srečne otroke. Vse se da, če se le malo potrudimo in vključimo še koga, ni ti  potrebno sami nositi vseh bremen tega sveta. Zaradi tega nisi nič slabša mama. Če želimo delovati brezhibno, moramo v prvi vrsti poskrbeti najprej zase.

V studiu Hollisana se trudimo, da te vsaj za trenutek razbremenimo, da boš lažje stopila vsakodnevnim izzivom naproti.

Izbiraš lahko med naslednjimi storitvami:

  • masaža nosečka,
  • masaža mami,
  • terapevtska masaža,
  • limfna drenaža,
  • postavitev kristalne mreže,
  • masaža s kristali,
  • zvočna vibracija,
  • kislinska nega,
  • aromaterapija,
  • Bachove cvetne esence.

Cena tretmajev je oblikovana glede na kombinacijo tehnik, ki jih uporabimo pri posamezni stranki.

 

~ To je čas je za tebe, draga moja Ženska! ~

~ Ker si zaslužiš živeti lahkotneje! ~

Vabljena!