Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

KRISTALOTERAPIJA

Kristaloterapija pomeni tehniko zdravljenja s pomočjo kristalov. Beseda kristal izhaja iz grške besede »krystallos«, ki pomeni led. Starodavno verovanje pravi, da so kristali »kosti« Matere Zemlje. Kristali so minerali, ki nastajajo globoko v Zemlji in so živa bitja, saj v sebi vsebujejo energijo in življenje.

Kristaloterapija je komplementarna veja medicine, ki uporablja vibracijske lastnosti posameznih kristalov, s katerimi pripomoremo k našemu telesnemu, čustvenemu, mentalnemu in duhovnemu ravnovesju. Kristali so izjemno močni zdravilci, saj z njimi lahko spodbudimo naravno duhovno zdravilno moč.

Vsak kristal ima svojo barvo, obliko, vibracijo, edinstveno strukturo in sestavo mineralov ter kot tak deluje na točno določeni frekvenci, ki je osnova za zdravilne sposobnosti posameznega kristala, s katerim delujemo na določeno telesno področje ali organ v človekovem organizmu.

Ljudje smo v svoji osnovi prav tako energetska bitja. S kristali harmoniziramo telo in duha.  Ob fizičnem stiku s kristali, le-ti vzpostavijo stik z našim energetskim poljem ter nanj delujejo zdravilno, ga bodisi umirjajo bodisi stimulirajo oziroma dovajajo energijo tam, kjer je potrebna.

Pri kristalni energijski masaži in kristalni refleksoterapiji združimo pozitivne učinke masaže in refleksoterapije na eni strani ter globoke energijske učinke kristalov na drugi strani. Na ta način lahko učinkoviteje lajšamo marsikatero težavo, saj hkrati vplivamo na oba nivoja (fizični in energijski), delujemo na vzroke oziroma morebitne blokade in ponovno vzpostavimo ravnovesje.

Kristaloterapija je popolnoma naravna, neinvazivna, sproščujoča in preventivna terapija. Redna masaža in uporaba kristalov je zelo primerna za osebe, ki so zaradi hitrega življenjskega tempa konstantno pod pritiskom in stresom ter imajo premalo časa za sprostitev.

Vsaka terapija je individualno prilagojena posamezniku glede na mesto, kjer prihaja do blokad in glede na njegove potrebe.

Izbirate lahko med:

  • kristalno energijsko masažo,
  • kristalno refleksoterapijo,
  • masažo obraza in dekolteja z izbranimi kristali,
  • postavitev kristalne mreže.