Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

MASAŽA TREBUHA

MASAŽA TREBUHA  
Masaža trebuha - 30 min30 min30 €

Masaža trebuha je vsestransko učinkovit tretma, saj deluje tako na fizičnem, miselnem, čustvenem in duhovnem nivoju. Posledično pomaga telesu vzpostaviti ponovno ravnovesje in harmonijo. Pospeši se pretok krvi in limfe ter vzpostavi pretočnost v medeničnem predelu in sosednjih organih.

Naša vitalna življenjska energija ali QI se po telesu pretaka po meridianih, naših energetskih poteh, in je povezana z vsemi našimi notranjimi organi, živčnim sistemom, krvnim in hormonskim sistemom ter limfo. Trebuh je še kako pomemben za zdravje celotnega telesa, saj se vsi glavni sistemi za kontrolo delovanja celotnega organizma koncentrirajo in križajo ravno v trebuhu. Na trebuhu se nahajata tudi druga in tretja čakra. Mesto, kjer se energetsko odpiramo svetu in okolici ter mesto, kjer smo najbolj ranljivi.

Kadar je oseba v stresu, je pretok energije moten in energija zastaja. V trebuhu se lahko tako pojavijo energetske blokade, zatrdline, bolečine, napetosti, zaprtje slabo počutje, utrujenost ipd. Vse to pa, podkrepljeno z nezdravim načinom življenja, vodi do razvoja tipičnih bolezni in tegob današnjega časa, saj se sedež našega imunskega sistema nahaja ravno v predelu trebuha, torej v črevesju.

V trebuhu pa se skriva tudi središče ženske energije! Njen tempelj ženskosti – maternica. Če je izven ravnovesja, je potem je celotno življenje ženske v neravnovesju in se kaže v obliki PMS-ja (pretirana napihnjenost, boleče prsi, zatekanje, nihajoča čustva), močnih in/ali bolečih menstruacij, amenoreje, neplodnosti, splavov, cist, miomov ipd.

~Poskrbite za svoj tempelj, poskrbite za svojo ženskost!~

Pri masaži glede na potrebe stranke kombiniramo prijeme klasične masaže, tui-na masaže, uporabo valjčkov, ventuz in kristalov.