Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

MASAŽA GLAVE, OBRAZA IN DEKOLTEJA

Obraz predstavlja prvi stik s človekom in je zelo pomembne del neverbalne komunikacije, saj se na njem zrcalijo napetosti slehernega dneva, vse naše misli in čustva, ne da bi se tega sploh zavedali. V današnjem svetu, polnem lepotnih trendov in idealov, za boljši izgled vsi hitimo fitnes centre, treniramo vse možne mišice, na vseh možnih napravah, a hkrati pozabljamo, da imamo na obrazu okoli 40 mišic, ki so dokaj nedejavne v primerjavi z ostalimi deli telesa ter s starostjo izgubljajo svoj tonus in elastičnost.

Na obrazu se prav tako nahaja veliko energetskih točk. Z masažo le-teh pospešimo pretok po meridianih (energetskih kanalih) in s tem pozitivno vplivamo, tako na obraz kot tudi na celotno telo in splošno dobro počutje.

Obrazna masaža poveča prekrvavitev, pospešuje izločanje odpadnih snovi ter sprosti obrazne mišice, kar pripomore k bolj napeti in lepši koži. Rezultat redne masaže je mladostnejši videz in sijoča koža, saj masaža kožo privzdigne in jo učvrsti. Zato so tudi gube na obrazu manjše in linije mehkejše. Masaža daje občutek sproščenosti, zmanjšuje bolečine v vratu, spanje je boljše, manj je glavobola in drugih simptomov stresa.

Pri masaži glede na želje stranke kombiniramo prijeme klasične masaže, refleksoterapije, tui-na masaže, indigo in indijske (antistresne) masaže glave, uporabo ventuz, kristalov in madero obraznih valjčkov.

MASAŽA OBRAZA IN DEKOLTEJA  
Masaža obraza in dekolteja - 30 min30 min30 €
Masaža obraza in dekolteja - 45 min45 min40 €
Masaža obraza in dekolteja s kristali - 45 min45 min45 €