Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI

Masaža z vročimi kamni ali »Hot Stone« masaža je v zadnjem času postala zelo priljubljena oblika masaže na naših tleh. To je starodavna terapija, saj je blagodejno učinkovanje vročih kamnov poznano že tisoče let. Ljudje so jih zaradi posebne oddajne toplote uporabljali tako v zdravilne kot spiritualne namene. Znano je, da so že Maji govorili o tej tehniki masiranja, ki naj bi imela izjemne zdravilne učinke. Pri svojih ritualih in ceremonijah pa so jih uporabljali tudi Egipčani in Indijanci.

Vroči kamni so odličen masažni pripomoček, lahko pa jih polagamo tudi na izbrane energetske točke telesa (trigger točke, čakre, akupresurne točke), kjer se v obliki termoterapije prenesejo na mišice.

Toplota, ki jo oddajajo vroči kamni, prodira globoko v telo, v kožo in mišice, ki postanejo mehke in prožne, limfni pretok je spodbujen in stimulira se moč samozdravljenja. Skupni rezultat masaže z vročimi kamni je fizično in psihično ravnotežje, duševna čistost in svežina ter vsesplošno dobro počutje.

 

Vroči kamni se sestojijo iz bazalta, bazične vulkanske kamnine, ki jo najdemo v osrčju Zemlje. Bazalt je bogato obdarjen z zemeljskim magnetizmom, zato zaradi svoje sestave intenzivno ohranja toplotno energijo. 

Kamni v kombinaciji z zdravilnimi eteričnimi olji pospešujejo cirkulacijo in sproščajo utrujene mišice. Iz vašega telesa pomagajo izločiti odvečne nečiste snovi. Uravnavajo, poživljajo in vitalizirajo vaše energetske centre.

~ Masaža z vročimi kamni je tretma, ki prebudi vse vaše čute v telesu. ~

Blagodejni učinki masaže:

  • celostna globoka sprostitev telesa in duha,
  • zmanjšanje stresa in napetosti,
  • sprostitev utrujenih mišic in bolečih sklepov,
  • manjše bolečine v hrbtu,
  • izboljšanje prekrvavitve,
  • manj nespečnosti,
  • zmanjšanje stresa z močjo eteričnega olja in toplote,
  • pospešitev izločanja odvečnih snovi iz telesa (detoksifikacija).

Masaža z vročimi kamni ni primerna za srčne bolnike, diabetike, nosečnice, osebe s sončnimi opeklinami, bolnike z visokim krvnim pritiskom ali če uporabljate kakršne koli pripomočke za redčenje krvi.

 

Vsi potrebujemo trenutek zase in za sprostitev po napornem dnevu.

Po terapiji z vročimi kamni se boste počutili očiščeno, sveže, revitalizirano in sproščeno.

 

~ Dovoli si razvajati samega sebe! ~

MASAŽA Z VROČIMI KAMNI  
Polaganje - 30 min30 min20 €
Masaža z vročimi kamni - 30 min 30 min30 €
Masaža z vročimi kamni - 45 min 45min45 €
Masaža z vročimi kamni - 60 min 60min55 €
Masaža z vročimi kamni - 90 min 90 min75 €