Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

CELOSTNA MADEROTERAPIJA

Maderoterapija, sicer v svetu poznana kot »lesna terapija«, je vroči trend, ki pomaga pri oblikovanju telesa in odpravi celulita. Leseni pripomočki-valjčki naredijo terapijo 100% naravno in so izdelani posebej za zmanjšanje maščobnega tkiva, sprostitev utrujenih mišic ter odpravo celulita.

Cilj maderoterapije je izločanje toksinov, ki se nabirajo v različnih delih telesa, kot so boki, noge, stegna, zadnjica in trebuh. Ta vrsta masaže aktivira mikrocirkulacijo na obdelanih površinah in tudi odpravlja zadrževanje vode, maščob in drugih škodljivih celic na obdelanih površinah. Z masiranjem prodremo globoko v kožo in aktiviramo celice od znotraj.

Poleg tega se maderoterapija uporablja tudi v terapevtske namene za odpravljanje stresa, bolečin, sproščanje mišične napetosti in tonificiranje kože (telesa in obraza).

 

Pri celostni maderoterapiji za dosego najboljšega rezultata uporabljamo kombinacijo lesenih valjčkov, anticelulitne masaže in limfne drenaže ter tretma nadgradimo še z uporabo ventuzne terapije in nanosom grelno – hladilnega gela.

 

MADEROTERAPIJA  
Maderoterapija - 30 min30 min30 €
Maderoterapija - 45 min45 min40 €
Maderoterapija - 60 min60 min 50 €

Priporoča se serija minimalno desetih maderoterapij, kjer je minimalen razmak med terapijami vsaj en dan.

Veliko bolj je pomembna kontinuiteta kot pa število zaporednih obiskov v tednu.

Prvi rezultati se opazijo po 3−5 tretmajih, odvisno od začetnega stanja.

VEČ O TEM