Vzemite si čas za svoje telo, za svojo dušo. Za sebe!

CELOSTNA MADEROTERAPIJA

Maderoterapija, sicer v svetu poznana kot »lesna terapija«, je vroči trend, ki pomaga pri oblikovanju telesa in odpravi celulita. Leseni pripomočki-valjčki naredijo terapijo 100% naravno in so izdelani posebej za zmanjšanje maščobnega tkiva, sprostitev utrujenih mišic ter odpravo celulita.

Cilj maderoterapije je izločanje toksinov, ki se nabirajo v različnih delih telesa, kot so boki, noge, stegna, zadnjica in trebuh. Ta vrsta masaže aktivira mikrocirkulacijo na obdelanih površinah in tudi odpravlja zadrževanje vode, maščob in drugih škodljivih celic na obdelanih površinah. Z masiranjem prodremo globoko v kožo in aktiviramo celice od znotraj.

Poleg tega se maderoterapija uporablja tudi v terapevtske namene za odpravljanje stresa, bolečin, sproščanje mišične napetosti in tonificiranje kože (telesa in obraza).

 

Pri celostni maderoterapiji za dosego najboljšega rezultata uporabljamo kombinacijo lesenih valjčkov, anticelulitne masaže in limfne drenaže ter tretma nadgradimo še z uporabo ventuzne terapije in nanosom grelno – hladilnega gela.

 

MADEROTERAPIJA  
Maderoterapija - 30 min30 min25 €
Maderoterapija - 45 min45 min35 €
Maderoterapija - 60 min60 min 45 €

Priporoča se serija minimalno desetih maderoterapij, vsak drugi dan.
Prvi rezultati se opazijo po 3−5 tretmajih, odvisno od začetnega stanja.

VEČ O TEM